torsdag 30. august 2012

To nye Hellbillies-sanger

(Sorry to those of you who only read English, I will switch to Norwegian just for this. You still might enjoy the music though. That's what counts, not what I write.)

Hellbillies er tilbake 5. november med sin trettende plate (medregnet live- og samleplate) med den talende tittelen Tretten. Bandet fra Ål i Hallingdal skal også feire sitt 20-årsjubileum med stor konsert i Oslo Spektrum 24. november, og det er definitivt noe å se frem til. Mens vi venter på både plate og konsert, er det mulig å høre to splitter nye låter på bandets hjemmeside, og i morgen, fredag, er de i salg i nettbutikker og åpne for streaming i WiMP og Spotify.

"Reise i lag med deg" er en av de beste Hellbillies-sangene jeg har hørt på lenge. Det er en rørende låt om storebroren til Aslag og Lars Håvard Haugen som døde brått for en tid tilbake, med melodi og arrangement som fører tankene i retning tidlig Eagles. "Pille med bråk" er... vel, mer bråkete. Det er en tung, psykedelisklydende låt, litt som The Byrds uten Roger McGuinns Rickenbacker i møte med Allman Brothers eller noe i den duren. Tøft.

Begge låtene med studiovideoer og gratis nedlasting av "Pille med bråk" ved å klikke deg inn her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar